fbpx

Joseba Argiñanorekin Sukalerrian sukaldatzen

Sukalerrian sukaldatzen Joseba Arguiñanorekin, esperientziak partekatu eta janaria prestatzeko aukera izan genuen. Egunerokotasunaz, sektorearen arazoez eta zailtasunez hitz egiten dugu. Etxauri Baserria Azken finean, sakonago ezagutu nahi bagaituzue, hau aukera paregabea da, programa ikustera gonbidatzen zaituztegu.

Joseba Argiñanoren eskutik

Joseba Argiñanoren eskutik Programa galdu zenutenontzat, Joseba Argiñanoren programan agertu garela gogorarazi nahi dizugu, beste behin, eskerrak eman nahi dizkiogu Etb-ri oilo eta landako arrautzei buruz hitz egiten duten bakoitzean gurekin gogoratzeagatik https://youtu.be/9C7TDLn0jhs

Nola lortzen da landako oiloen kalitatezko arrautza bat

Nola lortzen da landako oiloen kalitatezko arrautza bat Ingurune naturala Elikadura naturala Mugitzeko askatasuna Ariketa ugari, mugitzeko askatasuna izateagaitik Hobe duzu ikusi Hitz egotea erraza da, hala ere, ez dizugu gure oiloak nola bizi diren kontatu nahi, hobeto zuk ikusten baduzu.

Ongi etorri Bacalaos Iglu eta Korostondo janari denda.

Etxauri Baserriko familiara Ongi etorria eman nahi diogu Korostondo janari dendari. Otxandion dagoen denda honetan gure landako oiloen arrautzak eros ditzakezue. Bacalaos Iglu Bacalaos Iglu Matienan (Abadiño) dagoen urdaitegi bat da. Bertan, beste hainbat produktuez gain, gure landako oiloen arrautzak eros ditzakezue.

Arrautzaren onurak osasunerako

Arrautzaren onurak osasunerako Gaur gure landa oiloen arrautzez hitz egin nahi dizugu, hau da, gure dietan arrautzak sartzeak dituen onurez. Gai honi buruz, informazio dezente irakurri dugu eta azkenean ikerketa zientifiko gehienek honetan bat egiten dute: BITAMINAK ETA MINERALAK Gizakiarentzat funtsezkoak firen bitamina eta mineral guztiak arrautzan daude, denak ez ditugu zehaztuko asko bait dira. […]

Ama Etxeko Janaria kalitatearen usaina

Ama Etxeko Janaria Ama Etxeko Janaria, bere bezeroen bizitza errazago eta erosoago egiten saiatzen den jatetxea da. Bere lan egiteko modu arrakastatsua oso sinplea da, produktu ekologiko, kalitate handiko eta tokiko ekoizleenak erabiltzea. Cocina de toda la vida Familiarteko bazkari eta afarietarako menuak egiten dituzte, baita enpresetarako, urtebetzetarako… pintxorik onenak ere dazta ditzakezue, gainera lokalean […]

Helen okindegiak bere izarra errebalidatzen du egiten duen ogi onagatik.

Guretzat harrotasun handia da onenekin lan egitea. Jatetxe, okindegi, gozotegi, denda ekologiko, denda eta tokiko negozioekin batera lan handia egiten dugu. Sektore desberdin asko batzen ditugu eta hauek kalitatezko produktua, zaporeduna, hurbilekoa,… bilatzen dute beraien platerren gozotasunerako. Batez ere, azkeneko prezio baloratzen ez duten jendearekin lan egiten dugu. Horregatik oso harro gaude gure bezeroetako edozeinek […]

Etxauri Baserriaren parte hartzea A Bocados eta Sukalerria programetan.

Etxauri Baserriaren parte hartzea A Bocados eta Sukalerria programetan Aurrekoan iragarri genuen bezala, Etb-ko A Bocados programan izan gara Ander Gonzalez eta Gabriela Uriarterekin gure tipulinaz hizketan, galdu zutenentzat eta berriro ikusi nahi dutenentzat, hona hemen gure parte hartzea. Aurretik iragarri genuen bezala, Etb-n egon giñen Sukalerria programan Joseba Argiñanorekin batera gure pepino ikusgarriez hizketan. […]

Etb-n bueltan gauden A Bocados programarekin.

Etxauri Baserria bueltan da Etb-n Joseba berriro elkartuko da Ander Gonzalez eta Gabriela Uriarterekin A Bocados sukaldaritzako programaren zati berri batean. Etb-ko A Bocados programan bueltan da Etxauri Baserria. Aurrekoan malko illarrek deitu bazuten atentzioa programako produktoreengan, oraingoan gure tipulatxoak izango dira programako izarrak. Datorren asteartean, irailak 21 20.15etan ezin duzue A Bocados galdu, berriro […]