Ola Martin Berasategui paradisu gastronomikoa da

Ola Martin Berasategui Bilboko Zazpikaleetan dagoen jatetxea da, eta goi mailako sukaldaritza maite dutenak bertan biltzen dira. Jatetxeak Berasateguiren zuzendaritza gastronomikoa du, eta Raul Cabrera sukaldaria da sukaldeko tenplu horretan, Michelin izarrak eta Sol Repsolek hala ziurtatzen baitute.

Ola Martin Berasastegui

Urban Bilbao

Azken horren deskribapenaren arabera, Tayko hoteleko lehen solairuan dagoen jatetxean sukaldaritza preziosista, arina eta milimetrikoa dasta dezakegu.

Bere kartan Martin Berasateguiren plater klasikoak dastatu ditzakegu, aingira ketuzko milorri karamelizatuen entsalada, baina baita Raul Cabrerak ematen duen ukitua sentitzen duten plater berriak ere. Jangelako industria- eta hiri-airea nabarmendu behar da, Bilboko erdigunean kokatuz, iragana eta tradizio industriala duen hiria.

philosophy

Gure ikuspuntutik Ola Martin Berasateguiri egiten diona bere filosofia da, guk naturan sinesten dugun bezala, entzun eta entzun nola xuxurlatzen dizkizun erosketa-saskian sartu behar dituzun platerak eta osagaiak. Horregatik, Etxauri Baserria dute saski hori osatzeko filosofia. Guretzat lorpen eta harrotasun handia da haien konfiantza izatea.

Horregatik, gomendatzen dizuegu sukaldetik ateratzen diren platerak gutxienez behin probatzea, eta bereziki gomendatzen dizuegu menua: tradizioa eta zaporea. Asmatzen al duzue menu honetako zein platerek duen Etxauri Baserriaren osagai bat?