Somos una granja de productos de la tierra / Bertoko produktuak dituen baserria gara
Arbi edo arbigararen lorearen ezaugarri nagusia hori distiratsuko lau petalo izatea da. Arbia azaren genero bereko barazkia da. Irudian ikusten duzuena oraindik ez da loratu, Urtarrila arte itxaron beharko dugu lorea ikusi ahal izateko eta Apirila arte, gutxi gorabehera, fruitua izateko.
Barazki hau oso preziatua da bitamina-eduki handiagatik eta mineral-maila altuagatik. Arbiak, batez beste, 12 cm neurtzen ditu eta 100 eta 200 gramo artean pisatzen du.
Barazki hau oso preziatua da, guztia aprobetxatzen delako. Hostoak gordinak jan daitezke, entsaladetan edo tortilletan prestatuak, adibidez. Bestalde, erroa entsaladetan erabiltzeko edo lekaleetan edo arrozetan prestatzeko birrindu daiteke, baita saldei zapore berezia emateko ere. Hilabete batzuk barru prest izango ditugu gure bezeroei zerbitzatzeko, badakizue baratzetik mahaira.
Cookie analitikoak bisitariek webgunearekin nola elkar eragiten duten ulertzeko erabiltzen dira. Cookie hauek lagungarriak dira metrikei, bisitari-kopuruari, errebote-tasari, trafiko-iturriari eta abarri buruzko informazioa emateko.
Beharrezkoak diren cookieak webgunea ondo funtziona dezan funtsezkoak dira. Kategoria honek oinarrizko funtzioak eta segurtasun ezaugarriak bermatzen dituzten cookieak bakarrik barneratzen ditu. Cookie hauek ez dituzte inolako informazio pertsonalik biltegiratzen.
Lehentasunezko cookie-ak erabiltzailearen lehentasunak gordetzeko erabiltzen dira, erabiltzaileentzako eduki pertsonalizatua eta komenigarria emateko, hala nola webgunearen hizkuntza edo bisitariaren kokapena.
Publizitate cookieak erabiltzaileei marketin kanpaina eta iragarki esanguratsuak erakusteko erabiltzen dira. Cookie hauek erabiltzaileei jarraitzen diete webguneetan eta informazioa biltzen dute iragarki pertsonalizatuez hornitzeko.
Errendimendu cookieak webgunearen errendimendu gakoen indizeak ulertzeko eta aztertzeko erabiltzen dira eta horrek bisitariei erabiltzaile esperientzia hobea eskaintzen laguntzen die.